DE VÂNZARE Casă, Vilamoura, Quarteira, Portugalia, Vilamoura

DE VÂNZARE - Cod. 37123

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 172 m²
  • Camere: 3

Ref.045-2018
Condominiu rezidential, caracterizat de sofisticarea si exclusivitatea sa. Situat în inima orașului Vilamoura, dezvoltarea este aproape de Marina, plajă, golf, terenuri de tenis și toate bunurile și serviciile.
Acest condominiu vă permite să vă bucurați de o înaltă calitate a vieții. Casele, cu un design modern, sunt încadrate în peisaj și prezintă un echilibru perfect între spații private și comune, cum ar fi grădinile înconjurătoare și piscina. Terasele interioare private sunt conectate la interiorul locuinței casei. Materialele și finisajele de înaltă calitate au fost proiectate pentru a asigura un confort maxim. Casele au o orientare solară est / vest, cu ferestre mari de sticlă care permit intrarea abundentă a luminii naturale.
Conceput ca loc pentru a trăi, a vizita și a petrece vacanțe, Vilamoura are o locație privilegiată, permițând un stil de viață cu înaltă calificare. Vilamoura oferă numeroase oportunități de petrecere a timpului liber, inclusiv un Marina premiat, plaje excelente cu steag albastru, cursuri de golf de renume internațional, facilități ecvestre de clasă mondială și o rețea de bunuri și servicii care include școli de înaltă calitate și servicii de sănătate.
Vino sa ne vizitezi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Sweetvillas
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB