DE VÂNZARE 2 camere, Vilamoura, Quarteira, Portugalia, Vilamoura

DE VÂNZARE - Cod. 37122

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 129 m²
  • Camere: 2
  • Starea clădirii: New building

Ref.044-2018
Înconjurat de natură și având toate bunurile și serviciile, acesta va fi un loc care vă permite un stil de viață excelent. Situat în apropiere de intrarea vestică a Vilamoura și cu acces direct la principalele autostrăzi naționale și regionale. În zona înconjurătoare se află renumitul Colegiu Internațional din Vilamoura, Centrul ecvestru și Parcul de mediu.
Concentrându-se pe calitatea vieții, acest condominiu combină bunăstarea și calitatea vieții, integrând spațiile publice organizate în jurul unei cluburi și o zonă comercială. Infrastructurile sunt amplasate strategic pentru a oferi rezidenților posibilitatea de a intra în contact cu natura. Acest proiect oferă o experiență locală autentică, cu culori și design inspirat de rădăcinile Algarvei și de arhitectura tradițională portugheză. Casele sunt pe deplin integrate în peisaj și utilizează materiale și soluții funcționale adaptate climatului. Clădirile vechi din zonă au fost păstrate și interconectate cu noile construcții, pentru a crea o atmosferă unică, care asigură fiecărei proprietăți exclusivitatea.
Vilamoura oferă o experiență urban-costieră subtil integrată în peisaj și oferă o gamă largă de stiluri de viață și oportunități de petrecere a timpului liber.
Vino sa ne vizitezi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Sweetvillas
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB