DE VÂNZARE Casă, Tomar, Santarém, Portugalia, Estrada do Barreiro Nº 3-A

DE VÂNZARE - Cod. 32668

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 647 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Casă de vânzare în Tomar și Santa Maria dos Olivais, Tomar cu o suprafață de 1369 m2, în cea mai bună locație a orașului și cu o zonă de living de 647 m2.

Casă cu 3 etaje, formată din cinci dormitoare (o suită și restul cu dulapuri), două camere fiind câte una comună (cu șemineu), cinci băi, birou / bibliotecă, spălătorie echipate, bucătărie, cămară și hol cu ​​dulapuri. Dispune de mansarda pentru depozitare, incalzire centrala pe tot parcursul casei, gaz cu proprie depozitare subterana in exterior, aspiratie centrala, geam termopan, aer conditionat in living, bucatarie si trei dormitoare, cadă mare cu jacuzzi, sală de gimnastică, obloane electrice și viteză mare internet (fibră). Vila are o curte mare cu grădini cu o suprafață de 1150 de metri pătrați, balcoane mari spre față și spate, cu vederi neobstrucționate ale orașului, Piscine și Castelul Templierilor. Exteriorul are grătar, cuptor, terasă parțial acoperită, cu zonă de luat masa și conectată la zona de circulație pe podeaua ceramică. De asemenea, are un subsol cu ​​tavane false și lumini încorporate, camera mașinilor, cazanul Roca, masa de snooker, ping-pong, fotbal de masă, bar, sunet surround pentru filme și mai mult de 250 de metri pătrați pentru camera de petrecere, cu baie, garaj În subsol, a doua bucătărie (parțial echipată) și depozit. De asemenea, are depozit în subsol. Proprietate cu zone excelente, în stare excelentă, cu vederi bune și cu pereți deschiși. Are panouri solare pentru ape de încălzire și altele pentru producția de energie electrică pe acoperiș (cu contract și randament pentru încă 15 ani). De asemenea, are grădină cu irigare automată și câțiva copaci, unele cu fructe. Porți automate și sistem de alarmă în casă. Locație excelentă, în cel mai bun loc al orașului Tomar, chiar în fața bazinelor acoperite și încălzite, terenuri de tenis, școli, supermarketuri și spitale. Acces ușor la A13 (nord / sud) și IC9 (Nazaré). Este ca și cum ați trăi în mediul rural, în interiorul orașului, unde puteți merge peste tot. Zonă foarte liniștită.
Proprietate situată la 60 de minute de Lisabona, 90 de la Porto, 60 de la Nazaré, 20 de la Fátima, 20 de la Dornes și Lago Azul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB