DE VÂNZARE Casă, Ferreira do Zêzere, Santarém, Portugalia, Bela Vista

DE VÂNZARE - Cod. 40387

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 6560 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Casă în Bela Vista, între Tomar și Ferreira do Zêzere
Casă individuală cu 247m² suprafață de construcție și este introdusă într-un teren cu 6560m2 gata de locuit, are două uși de acces către interiorul casei.
casa este formată din:
5 dormitoare
2 baie
bucătărie cu șemineu
living și sufragerie
vinarie
Colectie
pod
Din spatele casei se află o fermă cu câțiva pomi fructiferi și o fântână, o priveliște frumoasă asupra câmpurilor din jur
Până la Lago Azul se află la aproximativ 10 minute. Acest lac este popular pentru toate tipurile de activități sportive nautice. Lacul este, de asemenea, un paradis al vieții sălbatice cu apă foarte pură și există mai multe plaje fluviale în apropiere de proprietate, unde vă puteți relaxa la soare.
Pentru satul istoric Dornes, votat una dintre cele șapte minuni ale Portugaliei, care are o încărcătură mistică mare, este doar 10 minute cu mașina. Accesul la autostradă este de aproximativ 5 minute, unde puteți ajunge pe aeroportul Lisabona într-o oră și jumătate, deși este posibil să folosiți trenul sau autobuzul pentru această călătorie.
Coasta mării se află la aproximativ o oră și jumătate cu mașina, unde are plaje frumoase precum Nazaré, ideale pentru iubitorii de surf și alte sporturi marine.
Aeroportul din Lisabona este deservit de mai multe companii aeriene low cost care operează zboruri programate între Portugalia și Regatul Unit și alte țări europene.
Bună pentru turismul rezidențial, bungallows pot fi construite pe terenul care are ..
Este situat într-o zonă foarte liniștită, cu puțin trafic și în centrul țării. Este la aproximativ 4 km de A13, Dornes, Ferreira do Zêzere și Tomar la 10 km, Este la 15 km de Lago Azul, 140 km de Lisabona, 60 km de Coimbra, 30 km de Fátima, 40 km de Leiria, 75 km de Nazaré, 70 km Nazaré și Figueira da Foz KIm

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB