DE VÂNZARE Casă, PORTO, Porto, Portugalia, Porto

DE VÂNZARE - Cod. 38572

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 650 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 3

PALACETE în BAIXA DO PORTO

Proprietatea din 1937, complet reabilitată în 2012, menținând caracteristicile originale ale ușilor, ferestrelor, podelei și lemnului pe streașină. Proprietatea are detalii interioare și exterioare de mare relevanță arhitecturală; plafoane lucrate în geso, pereți cu lambriuri din lemn exotic, precum și podeaua zonelor "sociale" și scări.

Cu 3 fronturi, proprietatea are iluminat solar excelent și intrare proprie pentru mașini, devenind o proprietate rară pentru zona Porto, observând că în locația sa din Baixa do Porto aceste caracteristici nu sunt ușor de găsit.

În prezent, o suprafață acoperită de 651 m², într-un teren de 1.017 m², T6 + 3 dormitoare, o suită de lux cu un dormitor cu o suprafață mai mare de 95 m² și o vedere neasigurată.

În acest moment, proprietatea are o fezabilitate de a prelungi încă 13,50 m "în planul fațadei și construcția a aproximativ 200 m² pentru o clădire nouă, fiind potențial pentru un hotel de farmec, cazare locală sau altele, cu posibilitatea de a avea 21 de camere, 10 în clădirea existentă și 11 în noua clădire care va fi construită.

Caracteristicile speciale ale acestei proprietăți sunt numeroase și imposibile de a le descrie pe toate în această reclamă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB