DE VÂNZARE Casă terasată, Matosinhos, Porto, Portugalia, Rua do Mosteiro

DE VÂNZARE - Cod. 43678

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 1200 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Proprietate unica cu potential ridicat! Această proprietate poate fi refugiul tău în oraș. Imaginează-ți că trăiești într-o moară veche cu râul în afara ferestrei tale! Spatiu suficient pentru a-ti indeplini toate visele, fie ca sunt o piscina, o gradina de legume, o gradina, o livada sau un garaj pentru mai multe masini. Copiii vor fi îndrăgostiți!
Daca ai o afacere, aici iti poti avea afacerea acasa, datorita folosirii independente pentru depozit si activitate industriala.
Dacă te gândești doar la afaceri, acesta ar putea fi locul ideal pentru un restaurant fermecător, un bar tematic sau un spațiu de evenimente neobișnuit.
După cum am menționat la început, această proprietate are un potențial incredibil și este cu siguranță o investiție bună.

Format din 2 articole, 2 utilizări independente construite în prezent, cu accesibilitate excelentă. Lângă Mănăstirea Leça do Balio și Parque das Varas, la 5 minute de VCI, la 3 minute de centrul Maia și chiar lângă intersecția Via Norte-A4.

Coridorul verde Leça și Parque das Varas oferă momente de agrement și contact cu natura cu mult peste media unei zone urbane. Oricine acordă prioritate bunăstării fără a fi nevoit să renunțe la viața de zi cu zi din oraș va prețui cu siguranță această proprietate.
Nu uitați să faceți o vizită! Va asteptam!

OGH, partenerul tău în achiziția de bunuri imobiliare! Profesionalismul, transparența și disponibilitatea totală sunt ceea ce ne vom strădui să vă oferim.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB