DE VÂNZARE 3 camere, Ribeira Brava, Madeira, Portugalia, Rua Comandante Camacho de Freitass s217

DE VÂNZARE - Cod. 43502

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 525 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Vilă de lux cu 3 camere de vânzare - Ribeira Brava, Insula Madeira

La parter se afla un garaj mare cu capacitate pentru mai multe masini, o baie si un dormitor cu baie proprie ce poate fi folosit in diverse moduri.

La primul etaj se afla o bucatarie, dotata cu cuptor electric, cuptor cu microunde, plita, extractor, masina de spalat vase si frigider, toate aceste echipamente de marca buna, baie pentru oaspeti, spalatorie, sufragerie si living cu acces la balcon, de unde vă puteți bucura de o vedere magnifică la mare.


Tot la același etaj, dormitorul matrimonial are un dulap mare și o baie privată. Celelalte două dormitoare, de asemenea apartamente, ambele au dulap și acces la balconul exterior, toate cu vederi uluitoare.

La ultimul etaj, această proprietate magnifică oferă o piscină mare cu pompă de căldură, care vă permite să încălziți apa oricând doriți. Această zonă are, de asemenea, o zonă mare de grătar cu o baie pentru oaspeți, o terasă mare în aer liber și un mic punct de belvedere de unde puteți observa priveliștea uimitoare asupra văii și a mării și, de asemenea, puteți observa apusurile frumoase ale orașului.

Este dotata cu lift pentru a permite mobilitate intre etaje, obloane electrice, aer conditionat in dormitoare si living/bucatarie, aspirator centralizat, alarma si videointerfon.

Această casă de lux este o capodopera magnifică care combină facilitățile moderne cu frumusețea naturală. Cu priveliștile sale uimitoare, zonele de zi spațioase și finisajele de lux, această proprietate oferă un refugiu perfect pentru cei care caută un stil de viață de coastă de lux.

Contactează-mă pentru a afla mai multe!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB