DE VÂNZARE 3 camere, Caniço, Madeira, Portugalia, Estrada dos Moinhos, 97

DE VÂNZARE - Cod. 43286

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 890 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

Această vilă situată în Caniço oferă o viață liniștită și confortabilă. Cu 3 dormitoare si 2 birouri la mansarda, care pot fi transformate intr-un T1, este casa perfecta pentru o familie sau cuplu care isi doreste sa locuiasca in liniste si intimitate. Casa este inconjurata de zone verzi si pomi fructiferi unde va puteti bucura de un spatiu exterior umbrit si racoros in zilele caniculare. În plus, proprietatea are o zonă de grătar și piscină unde vă puteți bucura de momente cu prietenii și familia în timp ce vă bucurați de vederile spectaculoase la mare.

Această vedere deschisă asupra mării este într-adevăr unul dintre punctele forte ale acestei case. Vă puteți bucura de o vedere uimitoare nu numai la ocean, ci și la apusul soarelui în fiecare zi de pe balconul camerei dumneavoastră. În plus, expunerea excelentă la soare vă permite să profitați la maximum de lumina naturală pe tot parcursul zilei, păstrând casa primitoare și confortabilă.

Intimitatea este o caracteristică importantă a acestei case. Cu o grădină privată și o piscină, vă puteți bucura de un mediu liniștit și liniștit, fără a fi deranjat de zgomotul exterior. În plus, casa are o locație privilegiată într-o zonă liniștită și rezidențială, perfectă pentru a trăi în liniște și liniște.

Pe scurt, această vilă din Caniço este alegerea perfectă pentru cei care caută intimitate, liniște și o vedere spectaculoasă asupra mării. Cu zone verzi, piscină, grătar, expunere excelentă la soare și spații primitoare, vă veți bucura de o calitate unică a vieții în această vilă situată în Assomada, Caniço.

Nu ratați această oportunitate de a trăi într-un loc incredibil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB