DE VÂNZARE Vilă, Oliveira do Hospital, Coimbra, Portugalia, Apartado 140

DE VÂNZARE - Cod. 24574

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 208 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Vila 208m2 este proiectat spațioase, cu tavane boltite, un aspect funcțional și o mulțime de spațiu dulap.

Cu un total de 3 dormitoare, 2 bai complete și o toaletă pentru oaspeți, casa dispune de o suită de 42 m2, maestru cu o cadă de colț pentru 2 persoane și balcon privat cu vedere la proprietate.

În plus, există un living mare, o bucătărie țară practic cu cuptor de gătit mare și o sală de mese deschis la o cameră confortabilă de zi cu semineu. Aceste spații principale au usi duble deschiderea la terasa privată înapoi cu vedere la grădină frumos amenajată, cu ziduri de piatră de granit.

Intrarea principala se face printr-o poarta de fier și alee privată a terminat în caldarîm granit cu iluminat noaptea, care conduc la totalul de 4000 de proprietate. Există stocuri de vin, cactusi, pomi fructiferi și de măslini, yuccas, palmieri și altele. Există, de asemenea, este o mină istoric apă granit, un matur pădure de pini, la partea din spate a terenului și vederi frumoase la vale și munți.

Setările suplimentare includ o baie casă complet, un garaj de 2 carport cu atelier, o mica pensiune din lemn, 4 persoane saună și o mare BBQ acoperiș terasă să se bucure de viață în aer liber.

Situat într-o zonă verde, linistit, cu acces bun la drum asfaltat și în apropierea unui sat prietenos. Aproape de toate facilitățile, despre o unitate de o oră de la plajă (Figueira da Foz) și la 10 minute de la râu.

Această construcție de lemn este o soluție durabilă și eficientă energetic cu termică optimă și izolare acustică, și vă oferă un mediu de viață sănătos.

Totul este bine-întreținute, și gata să se mute în a.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB