DE VÂNZARE Vilă, Brufe, Vila Nova de Famalicão, Portugalia, Rua Jorge Ferreira da Costa Ortiga

DE VÂNZARE - Cod. 31106

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 7600 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Proprietatea situată pe un deal, la aproximativ 500 de metri de ambele orasului Vila Nova de Famalicão și stația de tren, într-un cartier de prestigiu, în condiții de siguranță și liniștită a mediului rural. Gara este deservită de trenuri poziția la Porto, la Lisabona, la Madrid și Vigo. Vila Nova de Famalicão este un mic oraș situat între orașele istorice din Braga, Porto și Guimarães (atât moștenirea cuvânt), și, de asemenea, orașul de pe litoral Póvoa de Varzim.
Proprietatea are o suprafață totală de 7.600 de metri pătrați (1,88 acre), și are vedere la oraș și peisajul din jur, cu predominanță la valea râului Ave. Casa principală este înconjurată de terase susținute de ziduri de granit, cu zeci de pomi fructiferi în plină producție, predominant portocali de mai multe soiuri, dar, de asemenea, lămâie și mandarine, mere, prune, kiwi, caise, curmale și rodii, și de asemenea, un avocado copac.
Proprietatea are două case.
Casa principală este la parter, cu o suprafață totală de 250 de metri pătrați. Are patru dormitoare, o sala de receptie cu șemineu, o cameră de zi cu șemineu, cameră de utilitate și bucătărie. Pe lângă casă există anexe, o astfel de cameră mică cu cuptor woodfired pentru a coace pâine sau friptură, geminated la garaj, care este dimensionată pentru două mașini. De asemenea, are două anexe acoperite mari, utilizate anterior pentru adăpostirea animalelor, care pot fi convertite cu ușurință la alte funcții, cum ar fi arena de echitatie stabil și mici. Casa este din granit si beton construit, dar a fost vacant timp de câțiva ani, și, prin urmare, are nevoie de un pic și stratul de vopsea atenție la ferestrele din lemn.
A doua casa se confruntă cu drumul care duce spre centrul orașului Famalicão. Este construit în întregime din granit și are două etaje cu o structură foarte solidă. Este o clădire veche de aproximativ 200 de metri patrati in zona, si are nevoie, de asemenea, unele rearanjare în interior. Parterul a servit drept casă de cafea și un bar timp de mai mulți ani.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB