DE VÂNZARE Teren construibil, Obidos, Leiria, Portugalia, Óbidos

DE VÂNZARE - Cod. 32753

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 81510 m²
  • Camere: 70
  • Podea: 2

Condominiu privat de tip Resort Resort pentru Senior's Health, Wellness & Medical Tourism, situat în regiunea vestică a Portugaliei - Coasta de Argint - la 3 km de orașul Medieval Óbidos și la aceeași distanță de autostrada A8 spre Lisabona.
Acest proiect este pe deplin aprobat și autorizat de autoritățile locale (arhitectură, inginerie, securitate și amenajare a teritoriului), 45 min. Nordul capitalei Portugaliei (75 km), Lisabona, care acoperă 13.581 metri pătrați de suprafață de construcție.
Proiectul oferă 70 de apartamente cu terase orientate spre sud, SPA și Centrul de Frumusețe (tratamente de vindecare și terapii holistice), Aquatic Center (cu piscină interioară și exterioară pentru exerciții acvatice, cursuri de grup și tratamente), Centrul Medical (Diagnostic preventiv și programe medicale cum ar fi Checkups, Cardio Health Check, Programe de recuperare a diabetului zaharat, Prevenirea osteoporozei și evaluarea densității osoase, Programul de management al stresului, Programul de detoxifiere și dezintoxicare etc.), sala de fitness, sală de meditație și sală de dans, studiouri de dans și yoga, și Whirlpools, construind hobby-uri și ateliere, restaurant și bar, salon de înfrumusețare, bibliotecă și sală de jocuri.

Proprietatea are o suprafață totală de 8,2 hectare (81,510 m²), cu 25.000 m² de grădini, trasee de mers pe jos și planificare peisagistică. Acesta este situat într-o zonă geografică splendidă între plajă, lagună, 7 terenuri de golf, izvoare calde și numeroase activități sportive și culturale. Cea mai apropiată localitate din localitate, Caldas da Rainha, este la 5 km distanță și este un oraș termal. Suprafață disponibilă pentru grădina și livada de legume cultivate ecologic: 30.000m2. Fântâna de apă și electricitatea se află deja pe site.
Este important să menționăm că planurile și conceptul / designul original pot fi modificate. De asemenea, este posibilă o modificare a proiectului la o stațiune Health & Wellness Boutique, orientată spre prevenirea medicală și refugiul de lux.
Aceasta este o oportunitate de investiții cu sinergii între sectoarele Wellness, Hospitality și Tourism. Ca atare, aceasta are potențialul de a genera turism generos și turistic din UE și Portugalia și subvențiile legate de industrie, sporind astfel viabilitatea sa.
Excelent preț și posibilitatea de a începe construcția imediat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB