DE VÂNZARE Teren agricol, Pedrógão Grande, Leiria, Portugalia, Várzea Redonda - Figueiró dos Vinhos, Leiria

DE VÂNZARE - Cod. 31421

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 28000 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Descriere proprietate:
Un preț mic și o fermă fermecătoare numită Quinta da Várzea Redonda, înconjurat de natura, copaci și cu o calitate excelentă a solului, cu o expunere excelentă la soare și vederi panoramice fantastice asupra peisajului rural. Pentru cei cărora le place să se bucure de liniște.
Cu aproximativ 28.000 de metri pătrați de teren în mediul rural, dar la numai 3 km distanță de cel mai apropiat oraș și facilități și la 60 km de Coimbra, situată aproape la jumătatea distanței dintre Lisabona (120 km) și Porto (180 km) în regiunea Beiras din centrul Portugaliei , Venerabilul Coimbra cuibărit pe malurile râului Mondego în slavă demnă. Familiat cu universitatea sa - cea mai veche din țară - și o colecție fantastică de biserici frumoase, mănăstiri senine și instituții culturale pline de viață, Coimbra este de asemenea un hub comercial aglomerat, cu numeroase magazine, buticuri și apetisante alese de cafenele și restaurante.
Proprietatea are două case, una care poate fi locuită, cealaltă pentru reabilitare și are în vedere un loc de închinare și o mină fantastică de apă. Terenul înconjurător este compus din grădini, viță de vie, pomi fructiferi, măslini, păduri și două intrări.
Este potrivit pentru dezvoltarea unui proiect agricol, dar și pentru turismul rezidențial, deoarece este foarte aproape de unele plaje fluviale și Rocas Beach, un complex de petrecere a timpului liber, distracție și distracție, situat pe un lac de aproape 1 km, chiar în inima localității Castanheira De Pêra, oraș 15 km de fermă.

O oportunitate perfectă de a avea o fermă rurală frumoasă, cu intimitate completă și un mediu liniștit.

Această proprietate, Quinta da Várzea Redonda, este aproape de toate cele 27 de sate portugheze schist, una dintre cele mai atrăgătoare destinații turistice din Portugalia.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB