DE VÂNZARE Teren agricol, Odemira, Beja, Portugalia, Estrada Nacional 1124, Costa Alentejana, Alentejo, Costa Vicentina - Portugal

DE VÂNZARE - Cod. 43369

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 74340 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

„Oportunitate unică: proprietate excepțională pe coasta Alentejo, 74 de hectare”

Aceasta este o proprietate de 74.339 de hectare care se remarcă prin locația sa privilegiată pe coasta Alentejo, în São Teotónio, în districtul Beja, integrată într-o regiune cunoscută pentru frumusețea naturală, potențialul agricol și zootehnic și proximitatea excelentă de mare. .

Proprietatea are o fermă în ruine cu potențial de reconstrucție de până la 200 m². Această caracteristică oferă o oportunitate unică de a dezvolta un proiect unic.

Terenul, predominant plat, este ideal pentru agricultura si cresterea animalelor, practici obisnuite in proprietatile invecinate, crescand exponential valoarea sa de piata. Proprietatea mai cuprinde o suprafata impadurita intinsa (44 de hectare) cu pini mari, plantati acum circa 30 de ani de catre proprietari, in stare vegetativa excelenta si productie deplina, precum si pasuni naturale si un mic teren de eucalipt.

Regiunea beneficiază de un climat temperat cu veri calde și uscate, propice dezvoltării agriculturii. Mai mult, cu o suprafață de irigare de 18,46 hectare și alte 13,30 hectare dedicate diverselor culturi, moșia oferă pământ fertil pentru proiecte agricole și zootehnice diverse și durabile.

Locația sa este strategică: la doar 3 km de Cabo Sardão și inserată în Parcul Natural de Sud-Vest Alentejo și Coasta Vicentine, adăugând valoare de mediu și pitorească investiției. Această proprietate este convenabil aproape de plajele de pe coasta Alentejo, inclusiv plaja Cavaleiro la doar 4 km, plaja Almograve la 11 km, Zambujeira do Mar la 9 km și Vila Nova de Mil Fontes la 20 km.

Această proprietate reprezintă o oportunitate unică de investiție într-una dintre cele mai căutate regiuni din Portugalia, având în vedere proximitatea excelentă de mare (Atlantic) și potențialul său semnificativ de rentabilitate.

Contactați-ne prin mesaj pentru mai multe informații.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB