DE VÂNZARE Fermă, Ponte de Lima, Viana do Castelo, Portugalia, Rua da Fonte, Labruja - 4990-655 Ponte de Lima

DE VÂNZARE - Cod. 25504

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 430 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Casa de bună sursă este un exemplu de arhitectura traditionala Minho de la începutul secolului al XX-lea, este format din doua corpuri: casa originală și vechi sterp, acum adaptate la locuințe. Punerea în aplicare a Casei de Fonte Boa, un teren de viță de vie terasate și oferă o vedere panoramica deosebita, în care se afla silueta remarcabila a Sanctuarul Domnului numele Socorro.O Casei ar trebui să fie exact vecinătatea unul din multele Surse parohiale de Labruja în care se află.
În plus față de vocația ei natural ca o unitate de locuințe, are un cadru remarcabil, în cadrul unei rețele de rute / itinerarii, vale sau munte, sau prin Sierra D'Arga sau investiția Peneda / Gerês.O în reconstrucție și remodelare Casa da Fonte Boa, integrarea reabilitarea completă a mediului construit și tratamentul spatii exterioare, menite să ofere o oferta de cazare turistică. Punerea în aplicare a acestui proiect sa bazat pe o preocupare pentru a recupera aproape complet toate construite în componentele sale formale și estetice, recuperarea simultan și, pe cât posibil, tehnologiile tradiționale de construcție. Parterul casei are două camere duble si o camera dubla cu facilități sanitare particulare, cu posibilitatea de a instala paturi suplimentare.
La etajul 1 se afla doua dormitoare duble, baie și un salon de lectură.
Camerele sunt dotate cu incalzire centrala, acces la televizor, telefon și internet în vârstă Sequeiro acum conectat la casa originală, integrează o cameră comună mare și bucătărie.
 
Din accesul camera de zi la Eira, care prevede în vara, un spațiu de luat masa mare și recreere în aer liber. Eira distribuie acces la piscina, Granary vechi și alambic.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB