DE VÂNZARE Depozit/Hambar, alenquer, Lisboa, Portugalia, armazens no carregado, lisboa, portugal

DE VÂNZARE - Cod. 30186

  • Tipologie: Depozit/Hambar
  • Zona: 2756 m²
  • Camere: 2 armazéns
  • Podea: 2 pisos

Clădirea, este situată în zona industrială a Born, nord-est, la aproximativ 40 km de Lisabona, un nod de intersecție majoră a principalelor drumuri care traversează țara. Această locație este o valoare mai importantă în ceea ce privește accesibilitatea oricărei părți a Portugaliei.

Este o clădire, constând în proprietate orizontală, cu două depozite desemnate; de depozit 1 depozit și 2, un teren care are o suprafata de 2756.50 m2.
DEPOZIT 1 clădire (partea A) are o suprafață de construcție de 694.40 m2. Este înfrățită cu cealaltă clădire (depozit 2) de aceeași natură. Acesta are o terasă la sud cu 204 m2, în cazul în care se fac acces pietonal și auto la clădire, încă mai are fața într-o altă terasa de 246.40 m2, cu accese pietonale și auto de depozit, si fara a avea acces de drumurile publice. Fațada principală a străzii are 2 locuri de parcare si tardoz strada dispune de 3 locuri de parcare marcate. Zona de construcție de construcție este de 1,144.80 m2.

În interiorul clădirii este făcută de zona de depozitare în sapce deschis, cu înălțime dublă și o zonă de birouri, care se intinde pe doua etaje, iar zona de birouri trecut recent de expansiune în aproximativ 50% din suprafața inițială. Accesul pietonal se face prin fațada principală, direct la parterul zonei de birouri. Zona din depozit are, de asemenea, un dig pe fațada principală de încărcare și descărcare, rampă, acces la depozit. De asemenea, tardoz nu au acces la stradă printr-un obturator de rulare.

Cladirea numita de HALA 2 (fracțiunea B), are o suprafață de desfășurare 609.70 m2, împletindu-se cu cealaltă clădire (depozit 1) de aceeași natură. Acesta are o terasă care înconjoară clădirea, cu excepția la vest, cu 1002.0 m2. Acest spatiu dispune de 18 locuri de parcare marcate. Zona de construcție Edificio este 1,611.70 m2.

Vanzare de Construi cu Acordul de inchiriere la 25 de ani.

Arendaș (chiriaș): Company Limited de film, video și de disponibilitate, SA (Productie, publicarea, comercializarea, importul, distribuția de filme, clipuri video, CD-uri și DVD-uri, precum și alte medii, precum și exercitarea activității de televiziune, inclusiv serviciul emitent programe TV).

Durabilitatea afacerii
În ceea ce privește structura actuală de pe piața portugheză, compania Locatarul are in prezent trei canale de marketing, TV prin Hot, Taboo Hot și om.
Structura de operare este toate montate pe clădiri (magazii) de încărcare maximă, care se leagă cu toți operatorii (Meo, In, Vodafone, Cabovisão), deci trebuie în mod necesar să rămână în aceste facilități, deoarece schimbarea această infrastructură este complicată de cerințele și implicarea acestor operatori și este extrem de scump.
Rata de randament de 8%
Prețul de vânzare ....... € 1,650,000.00

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB