DE VÂNZARE Casă, Lisbon, Lisboa, Portugalia, Rua António Rodrigo Ascenso 197 Sto António Cvaleiros

DE VÂNZARE - Cod. 36979

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 640 m²
  • Camere: T5
  • Podea: 3

O locuință modernă T5 care se dezvoltă pe 3 etaje, un total de 450m2 și o zonă plăcută în aer liber de 184m2.

Arhitectura modernă a liniilor simple drepte creează o volumetrie elegantă care oferă o bună armonie între exterior și interior.

În exterior a fost utilizat un sistem complet ETICS cu acoperire capoto de 70 mm, care permite creșterea performanței termice interioare.

În curtea din spate, este compus din zone cu iarbă, paturi de flori și note mici de puncte de acces. Zona verde are sistem automat de irigare și puncte de iluminare cu LED.

Pe podeaua subsolului, spațiile sunt distribuite de un garaj, de o mașină, cu o ușă secțională automată, o cameră multifuncțională, o zonă de depozitare și tratament pentru haine și o instalație sanitară.

Camera multifuncțională cu iluminare naturală are o suprafață generoasă de 40 m2, unde pot fi create două spații diferite cu o partiție existentă, o zonă socială sau un mediu privat și exclusiv.

Consumul de energie este luat în considerare la instalarea panourilor solare pentru încălzirea apelor sanitare cu boiler integrat pentru susținere.

Are pre-instalarea echipamentelor de automatizare acasă, o tehnică avansată de sisteme integrate, care în viitor va simplifica și îmbunătăți calitatea vieții utilizatorului. Acest sistem este pregătit pentru gestionarea iluminatului, jaluzele electrice, aer condiționat, CCTV, încălzire prin pardoseală și porți. Toate aceste funcții au, de asemenea, posibilitatea de a fi controlate de la distanță, pentru confort.

Utilizatorul se poate bucura, de asemenea, de un interfon pe etaj și un vid central în toate diviziunile.

Intrarea principală este realizată de etajul 1, nucleul principal al întregii locuințe. Este o recepție mare, luminată în mod natural de un luminator cu deschidere motorizată, un spațiu mare în care circulația este distribuită de o scară impunătoare suspendată în lemn de stejar și depozitare completă a sticlei. În această zonă socială este camera, un spațiu grandios cu spații mari de geam care dă luminozitatea spațiului.

Bucătăria este complet echipată, spațiul constând dintr-o zonă de cămară și o insulă centrală care concentrează zona de confecții și mese.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB