DE VÂNZARE 4 camere, São Brás de Alportel, Faro, Portugalia, Gralheira

DE VÂNZARE - Cod. 24525

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 553 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Acesta este un stil modern Vila, amplasata pe un munte la o zonă liniștită, orientate spre sud și cu o vedere frumoasă la mare și munte, zona locuință este de 273 m2, plus subsol, care este de 280 m2, iar parcela are 12.050 m2. Vila ca a primit patru dormitoare apartamente, living, bucatarie utilata, spalatorie, baie de serviciu si un subsol cu ​​o zonă tehnică.
La momentul este posibilitatea de a alege gresie,, usi de interior, unitățile baie si bucatarie. În acest fel puteți stilul casei tale așa cum doriți.
Acesta este echipat cu figuranti complete:
Usi -interior cu 2,20m mare, sanitari suspendate, bucatarie echipata până când prețul de 20.000 de euro, usi exterioare si ferestre din aluminiu alb geam termopan cu sticlă laminată și reglare a aerului incorporat. Aer condiționat, încălzire prin pardoseală (mânca și rece), sistem de vid centrale, loc de foc cu soba pe lemne, sistem de sunet, alarma, CCTV, sistem fum, gratar, porti automatizate, tavan fals cu reostate iluminat, de dedurizare a apei, sistem de încălzire solară, intrare sistem video, gresie si faianta pot fi alese până la prețul de 40 de euro / m2.
- Casa este dotată cu un foraj, dar este, de asemenea, conectat la serviciul principal. Canalul este, de asemenea, conectat la serviciul principal.
-Contravaloarea Piscină are un sistem sărată apă, preaplin, 6 x 12 metri, vedere libera, încălzită și acoperită în mod automat.
- Teren de tenis, coș sau fotbal.
-Contravaloarea Frumusețea naturală de la locul să facem o gradina de rock frumos cu sistem de irigare automată aceasta ca o cascada care vine de la piscina la intrarea în garaj.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB