DE VÂNZARE 4 camere, Aldeia do Bispo, Castelo Branco, Portugalia, Largo Espirito Santo

DE VÂNZARE - Cod. 42121

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 148 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 2

Vilă cu 4 dormitoare cu 148m2, într-un sat tipic din centrul Portugaliei, unde vă puteți bucura de liniște, natură și peisaje frumoase, la 5 minute de Penamacor și 30 de Castelo Branco, Covilhã și Spania. Construit in 1971 in piata principala a orasului, complet renovat in 2022, cu toate serviciile (Farmacie, centru medical, brutarie, supermarket, piata locala, cafenele, piscine municipale, statie de autobuz, scoala, loc de joaca etc). Casa este impartita astfel: Parter cu bucatarie si living in open space (35m2). Bucatarie cu mozaic ceramic, imitand lemn si podea plutitoare in camera. Usi PVC cu geam termopan, mat si oscilobatente. Bucatarie utilata cu plita, cuptor, extractor, incalzitor de apa si masina de spalat rufe. O baie de serviciu (3,16m2) cu dulap încorporat.
Prin scări din piatră de marmură accesăm un etaj format din două dormitoare, un dormitor cu 3 geamuri PVC cu geam dublu și basculant, plasă de țânțari, pardoseli plutitoare, cu dulap încorporat (18,23 m2) și un dormitor/dulap cu încorporat. dulap (9,05m2), cu fereastra catre dormitorul principal, pentru lumina si aer. Dulapul este complet mobilat. O baie completă, cu duș și dulap (4,50 m2). La capătul coridorului se află un dulap.
Prin scari din lemn accesam etajul 2 cu podea flotanta, unde sunt 2 dormitoare, 1 cu geam (10,12m2) si un altul interior (10,12m2), permitand intrarea luminii si aerului. Un living mare cu 2 ferestre, plasa de tantari si usa frantuzeasca care da acces la un balcon insorit cu vedere la piata principala (20m2), unde sunt numeroase locuri de parcare, loc de joaca pentru copii si sala de sport in aer liber. Vila dispune insa de un loc de parcare la usa pentru un acces mai confortabil. Unul dintre dormitoare are acces la mansardă cu tavane înalte, de unde puteți crea una sau mai multe camere sau o terasă. Sanitație conectată la rețea și fibră optică. Ferestrele cu termopan din PVC fac casa rece vara si calda iarna. Această casă este perfectă și pentru cazare locală sau chiar pentru un Hostel, deoarece are o intrare independentă prin bucătărie. Într-o închiriere pe termen lung vei avea un randament de 6% pe an, aproximativ.
Există mai multe sate istorice în jur, inclusiv cel mai portughez sat din Portugalia: Monsanto, la 15 minute, unde casele sunt construite în stânci. Vă puteți distra pe plaja fluviului Serra da Malcata, puteți vizita muzee, puteți studia la universități și multe altele.
Vino să vezi următoarea ta casă!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB