DE VÂNZARE 3 camere, Lisboa, Lisboa, Portugalia, Paço de Lumiar

DE VÂNZARE - Cod. 36164

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 183 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 0

Excelentă Oportunitate de a trăi într-un apartament mare cu terasă și piscină într-un condominiu privat din Lumiar.

Apartament T3, cu o suprafață de 183 de metri pătrați, renovat cu design arhitectural și decorație integrată, situat într-o zonă nobilă din secolul al XVI-lea. Această zonă este clasificată ca o zonă a fermelor istorice din orașul Lisabona, utilizată și frecventată de redevența și nobilimea înaltă a timpului. Condomínio a făcut parte din ceea ce fusese Quinta de Espie, cunoscut și ca palatul ducilor de Palmela. Acest lucru a dat naștere la două condominiums, fiind acest apartament introdus în unul dintre ele

Apartament cu 4 camere, 3 toalete, garaj și spațiu de depozitare, finisajele sunt de o calitate superioară. Toate ferestrele apartamentului au vedere la grădină și piscină. Apartamentul are, de asemenea, o terasă generoasă.

În apropiere sunt structurile de agrement, sportive și culturale, cum ar fi Clubul de Golf Paço do Lumiar, Clubul de tenis Paço do Lumiar, Muzeul Național de Costume și Muzeul Național de Teatru și Dans. Proprietatea este aproape de mai multe instituții de învățământ renumite, cum ar fi Colégio S. João de Brito, Colegiul Manuel Bernardes, Colegiul Regal din Portugalia, Colegiul Planalto, Colegiul St. Thomas, Colegiul Santa Doroteia, Colegiul S Vincent și Școala germană. Există numeroase zone comerciale în imediata vecinătate, de la cele mai tradiționale magazine și magazine de bacanie, precum și de la hipermarketuri și centre comerciale, cum ar fi accesibilitatea excelentă cu mașina și accesul la metrou la 100 de metri.

Condominiu privat constă dintr-un set de două clădiri rezidențiale, un spațiu multifuncțional și un concierge. Dispune de 24 de ore de pază, piscină și grădini magnifice proiectate de Arhitectul Gonçalo Ribeiro Teles, care ne transportă într-un mediu de calitate exclusivă a vieții în oraș.

Aveți întrebări? Nu ezitați să ne contactați!
Aflați mai multe la aliashouse.com

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB