DE VÂNZARE 2 camere, Caminha, Viana do Castelo, Portugalia, LANHELAS, Caminha

DE VÂNZARE - Cod. 42543

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 2
  • Starea clădirii: New building

Oportunitate de investitie!

Apartament cu 2 camere cu terasa in Lanhelas

Apartament cu 2 camere de restaurat, situat în parohia Lanhelas, municipiul Caminha.

Apartament la etajul 1, are instalatii sanitare noi, butelie noua si toaleta noua. Acesta este format dintr-o terasă privată, 2 dormitoare, 1 baie, living și bucătărie. Acoperișul a fost pus nou în 2012.
Electrificarea și salubrizarea au fost deja finalizate, însă va fi necesară finalizarea fațadei și finisarea interioarelor.

Se află la 4 minute de mers pe jos de râul Minho, la 7 minute cu mașina de Caminha și la 8 minute de Vila Nova de Cerveira. oportunitate de investitie. Marcați-vă vizita.


Notă: informațiile furnizate aici, deși sunt exacte, necesită confirmare înainte de a încheia tranzacția și nu pot fi utilizate într-un mod obligatoriu.


Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați! Marcați-vă vizita!


INCLINAÇÃO HABITUAL – MEDIAÇÃO IMOBILIÁRIA, LDA are o pregătire unică pe piață în ceea ce privește intermedierea creditelor, cu o licență de intermediere a creditelor autorizată de Banca Portugaliei cu înregistrarea 3200, gestionăm întregul proces de finanțare, analiza vieții de asigurare asociată împrumutului dvs. pentru locuință , întotdeauna cu cele mai bune condiții de pe piață și fără niciun cost asociat.

Așa nu vei găsi birocrații atunci când cumperi o casă nouă, având mai mult timp liber să te bucuri de ceea ce este cu adevărat important pentru tine și familia ta.

Cu o pregătire și o experiență unică pe piața imobiliară, profesioniștii noștri își pun toată dăruirea pentru a vă oferi cel mai bun sprijin, ghidându-vă cu cea mai mare încredere, satisfacându-vă nevoile și ambițiile.

Ne propunem să creăm o relație strânsă și să ascultăm cu atenție așteptările tale, prioritatea noastră este fericirea ta! Vrem să vă simțiți mereu însoțiți!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Habitual Real Estate
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB