DE VÂNZARE Conac, Povoa do Varzim, Porto, Portugalia, Porto

DE VÂNZARE - Cod. 38597

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 849 m²
  • Camere: 13
  • Podea: 3

Vila de lux în zona Antas, o zonă nobilă a orașului Porto, cu suprafețe mari și constând din clădirea principală T4 și Guest House T2, satisface toate cerințele necesare și fundamentale pentru cei care prețuiesc calitatea, confortul, bunăstarea, liniște și securitate în inima orașului.
Complet refăcut în 2001, această proprietate a excelenței prezintă caracteristici unice, fiind într-o stare impecabilă de conservare.
Situat pe Avenida dos Combatentes of the Great War, această proprietate cu grădini din față și spate și geamuri duble în toate diviziunile este împărțită în două clădiri:
În clădirea principală, cu 4 etaje și 698,50 m2:

La nivelul podelei, cu podele din lemn de Macacaúba, cu design din lemn de satin, și plafoanele toate tencuite, intrăm în sala de intrare spațioasă unde vedem scările spectaculoase de fier și bronz pentru a accesa la ultimul etaj, ne confruntăm cu o cameră de zi generosă cu șemineu din marmură și unde putem viziona televizorul și auzi un sunet care emană în întreaga casă, alimentat de un sistem Bang & Olufsen care servește întreaga casă în toate diviziile, o sufragerie mare cu mobilier încorporat și o bucătărie modernă imensă, cu podele și pereți de granit negru, complet echipate, cu aragaz bi-modal, 2 cuptoare, cuptor cu microunde și mașină de cafea, totul MIELE , și frigider american, cu sprijinul unei dispensații cu toaletă.

La primul etaj avem o zonă privată, de asemenea, cu podele din lemn Macacaúba, cu 4 apartamente, toate cu dulapuri ușoare încorporate, toate cu băi proprii, cu trotuar și ziduri de marmură rară, cu căzi de baie sau cabine cu hidromasaj cu Grohe și / sau Stark și încălzirea prosoapelor. Se remarcă suita master de 60m2 cu dulap mare independent și baie fabuloasă cu pardoseală din lemn macacaúba și ziduri de marmură verde Donay, cu zonă sanitară separată, separată de sticlă călită mată.

La etajul doi (mansarda), există o sală de aproximativ 100 m2 cu pardoseală din lemn, cu mai multe intrări naturale de lumină naturală, cu ferestre electrice VELUX cu senzor de umiditate și suport pentru frigobar și microunde, precum și 1 wc.

În subsol, este situat, apoi zona distractivă a acestei case. Există o sală mare de 193 de metri pătrați cu trotuar din marmură albă, care are, de asemenea, un bar de marmură albă, biliard, cameră TV și o piscină interioară / spa spectaculoasă. sistem de undă, saună și băi de back-up cu trotuar și pereți, de asemenea acoperite cu marmură albă. De asemenea, se remarcă și panoul cu 24 de m2 de Mestre Júlio Resende care decorează peretele bazinului, precum și o podea înaltă, compusă din lemn de sticlă călită / oțel / riga, care permite acoperirea piscinei, mărind astfel zona socială.

În Pensiune, de 2 etaje, cu o suprafață totală de 328 m2, care include garajul pentru 4 mașini și camera mașinilor:

La parter există spălătorie, cameră de depozitare, cameră de călcat, cămară, cuptor tradițional din lemn, un serviciu de toaletă și acces la un subsol destinat depozitului cu 23 m2.

La primul etaj cu o suprafață de 160m2, avem pensiune, cu bucătărie echipată, toaletă de serviciu cu podea și pereți acoperite cu marmură albă, living / sufragerie cu parchet și 2 apartamente în care este și podeaua pe podele din lemn și băile respective cu podele și pereți din marmură albă.

Intregul apartament dispune de incalzire centrala (boiler ROCA), aer conditionat la etajul 1 si mansarda (chiller), control electric individual si / sau central al jaluzelelor, sistem de irigare automata, incalzire a bazinului cu cazan ROCA independent, central telefon, interfon video, poarta electrica si garaj cu comenzi, bine cu pompa care alimenteaza piscina si apa de rufe, alarma cu sistem de intruziune conectat la securitatea centrala, piatra si pasii exteriori in granitul masiv precum si sistemul general de grătare interioare (la parter) și exterioare din fier forjat și bronz, și sistem de iluminare exterioară de noapte a întregii zone cu spoturi fixate în grădină.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB