DE VÂNZARE Conac, PORTO, Porto, Portugalia, Rua do Almada

DE VÂNZARE - Cod. 37339

  • Tipologie: Conac
  • Zona: 706 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 4

Rua do Almada este o stradă în care locuiau burghezia și comercianții din Porto, a fost ordonată să fie făcută de cei care mai târziu au venit să-i dea numele "João de Almada e Melo", guvernatorul armelor din Porto, XVIII. Aceasta este casa tipică locală burgheză, care a fost reconstruită, susținută de zidurile vechi de granit și ancorate cu grinzi de fier, fațada complet reabilitată acoperită cu țiglă, unde, după toate bine îndoite, plăcile de beton armat au fost așezate și respectate. tipologia casei centenarului pe care o avem acum, nouă!

Este o casă la parter și alte 3 etaje. La parter, cu care se confruntă strada, avem un magazin cu o lungime de 108 metri, de 2 divizii, de la intrare și de ușă, complet independent de clădirea principală.
La parter avem coridorul de acces la sala de intrare unde avem scara, liftul si usa care dau acces la zonele tehnice, spalatorie, distributie, baie completa si hala cu lumina zenital unde se poate avea un spatiu laser sau accesul profesional la scară, la curtea interioară și casa de vară care se află la vest!

La primul etaj se află scara cu coridoarele pline de grădini luminoase și agățate care ne duc la sufrageria situată la est cu ferestre frumoase protejate de uși din lemn masiv și recuperator de căldură avem serviciu de baie și bucătărie echipată cu sufragerie cu vedere și acces direct la patio unde puteți mânca pe frumoase nopți de vară. În timp ce mergem pe terasa pe care o avem în partea superioară a aceleiași mici case de vară unde în subsol avem un cazan care este alimentat din paleți și depozit pentru echipamente din patio și grădină. La etajul 1 există un apartament complet cu o suită cu vedere spre terasă și baie cu lumină zenit plus serviciu de toaletă urmează camera comună cu sala de mese și bucătărie complet echipată toate cu vedere și accesul la grădină complet privat.
Revenind la clădirea principală avem la etajul 2 și 3 4 apartamente cu acces ușor la persoanele cu nevoi de mobilitate asistată, două la est cu ferestre și uși mari și două la vest cu balcoane generoase de unde putem observa grădinile nobilul Rua do Almada protejat de uși mari și obloane automate de aluminiu, în mijlocul scării care separă zonele de primăvară și de vest cu luminatoare care ne încânta în nopțile luminate de lună!
Dacă sunteți un profesionist liberal fără îndoială o oportunitate de a combina diferitele situații fără a renunța la confort, farmecul și atât de puțin din mobilitate a facilitat faptul că locația casei permite. Închide și departe de tot în același timp!
Programați o vizită!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB