DE VÂNZARE Casă rustică, Montemor o Novo, Évora, Portugalia, Montemor o Novo

DE VÂNZARE - Cod. 34388

 • Tipologie: Casă rustică
 • Zona: 550 m²
 • Camere: 8
 • Podea: 1
 • Starea clădirii: Good
 • 110.00

Quinta este situat în Nossa Senhora da Vila, Montemor-o-Novo, la 40 de minute de Lisabona și la 15 minute de la Évora.

Ferma constă dintr-o clădire rurală reabilitată cu o suprafață de 313 m2 și clădiri anexe care susțin carcasa și zona de piscină, care corespund unei suprafețe totale de 552 m2. Terenul gospodăriei are 100.000 m2 / 10 hectare.

Clădirea de locuințe păstrează tipul tradițional de clădire Alentejo, construit pe cea mai înaltă parte a proprietății, cu o vedere privilegiată a câmpiei și a Castelului din Montemor-o-Novo.

Cladirea principala este formata din bucatarie, spalatorie, sala de mese, living cu 66m2, 8 camere, din care 4 apartamente si 4 paturi servite de 2 unitati sanitare fiecare.

Spațiul exterior are niște porți care ne invită să ne bucurăm de peisajul și liniștea locului.

În plus față de clădirile existente există și posibilitatea de a construi mai mult de 100m2 de construcție datorită existenței unei ruine în proprietate.

În zona de piscină se află o instalație sanitară cu duș, un spațiu arrumos, un cuptor și un grătar, cu un pridvor creând un alt spațiu de ședere și agrement.

Există locuri diferite de interes istoric sau natural în imobil, cum ar fi o mină de apă, un rezervor, o altă mină care permite alimentarea cu apă potabilă a clădirii, fiind o proprietate cu o mare bogăție naturală.

Fiecare spațiu din clădire este decorat și personalizat într-un mod diferit, fiecare cu un farmec spațios și o nouă descoperire, glamour cuplat cu simplitate, liniște și seninătate.

Clădirea are viabilitatea de a utiliza turismul rural. Valoarea proprietății include toate mobilierul și echipamentele care pot fi văzute în fotografii

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Hall Templus
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
 1. Preferinţe

  Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

  Set acum Nu se afişează din nou
BB