DE VÂNZARE Casă rustică, Évora, Évora, Portugalia, Tourega - Condomínio Rural da Avessada

DE VÂNZARE - Cod. 34387

 • Tipologie: Casă rustică
 • Zona: 270 m²
 • Camere: 3 + 2
 • Podea: 1
 • Starea clădirii: Good
 • 28.00

Avessada Rural Condominium - Casa de lux cu 5 dormitoare, cu design arhitectural contemporan.

Proprietate situată în zona rurală, la doar 8 km de Évora și la aproximativ o oră de la Lisabona. Accesurile directe sunt pietruite până la aproximativ 100m de proprietate.

Vedere panoramică de 360 ​​°, cu unghiuri luminoase și clare, care duc la o fascinantă înconjurătoare a clădirii de mediul natural care o înconjoară. Un capriciu al naturii se bucura cu intelepciune de om.

Construcții de înaltă calitate, unde se remarcă echipamentele de climatizare de înaltă calitate, calitatea materialelor ceramice, lemnul, echipamentele de bucătărie și obiectele sanitare moderne de înaltă calitate.

Confortul și atmosfera naturală au fost gândite la detalii, fiind obținută o armonie deplină între naturalele edificate și cele naturale înconjurătoare, pentru a oferi momente de relaxare în familie.

Vila, la parter, are 3 dormitoare, 1 suită cu IS, o cameră pentru bibliotecă, living mare, spălătorie, bucătărie, 2 locuri de serviciu, zone de circulație și mai multe atriumuri și pergole în aer liber.

Suprafața totală acoperită este de aproximativ 270 m2, dar există mai multe zone deschise (construite) pentru a susține spațiile de parcare sau de agrement.

Suprafața terenului este de 75000 m2 și este complet împrejmuită și prevăzută cu apă printr-un izvor și un punct de apă direct de la barajul din apropiere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Hall Templus
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
 1. Preferinţe

  Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

  Set acum Nu se afişează din nou
BB