DE VÂNZARE Teren agricol, torres novas, Santarém, Portugalia, EM 359, 2350-162

DE VÂNZARE - Cod. 22888

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 74360 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

cabană fermă rustic cu 160m ² amprenta nevoie de recuperare și restaurare funcționează pe un teren de 74360 m2 (18,5 hectare) de teren organic cu biodiversitate ridicată, expunerea la lumina soarelui mare și un potențial ridicat pentru o viață de sine stătătoare.

Situat în limitele parcului natural al Serra de Aire e Candeeiros proprietatea are utilizări multiple:
Eco-agricultura
Permacultura
Apicultură
Agro-turism
Ecvestru


Casa fermă a fost extins în 1997, păstrând caracteristicile rustice, cum ar fi cadrul de lemn al acoperisului cu sindrila expuse și pardoseli de gresie rustice. Casa originală are ziduri groase de piatra menținându-l rece în timpul verii și cald în timpul iernii.


Parter

Living room / dining - 35m ² expunere spre sud-vest de 3 deschideri de ferestre și o mulțime de lumină naturală. Podea rustic și tavan cu rama de lemn.

Nediferențiat Division - 15m ² expunere est de deschidere 1 fereastră, rama de lemn acoperiș și pardoseală cu gresie rustice.

Bucătărie - 20m ² bucătărie rurală cu șemineu mare și pivniță de vinuri. Podea rustic și tavan cu rama de lemn.

Wc - complet cu gresie, cu o toaletă și o zonă de duș.

Patio - împachetări 65m ² jurul casei cu excepția partea de Nord și are o gresie ceramică (trebuie să fie înlocuit).

     Etaj

Cameră - acces 25m ² prin plan deschis trepte din lemn 2 deschideri de ferestre, expunerea la soare bun, parchet.

Exterior

Garaj si casa de foraj, atât au nevoie de lucrări de reconstrucție.

Țara

7.436 de hectare (18,5 hectare) de teren organic care cuprinde articol urban (400 m2) și articolul rustic (73960m2). Proprietatea are alezaj arteziene și apă din abundență. În zona de cel mai apropiat de casa, teren (25000 m 2) din câmp deschis de bună calitate, cu pantă lină și expunerea la soare excelent.

La nord și vest de Casa, zona de producție și protecție a pădurilor, cu lemn de diferite specii forestiere (stejar, pini, stejari, măslini, ardei, etc) si arbusti (lavandulas, Rosmarinus, Cistus, genistas, gutui ...).

Proprietatea are o parte integrantă în rezervă-RAN agricole național (15000 m2), de terenuri de calitate superioară cu un Cota redusă, și, totuși, o altă zonă (15000 m 2), de asemenea, introdus în RAN, cu Cota mare și pantă ușoară / moderată . Prin urmare, parcele cu un potențial ridicat de producție. În prezent ocupate de arbuști.

Porțiunile rămase ale fermei sunt ocupate în principal de păduri de stejar și pini, în diferite stadii de dezvoltare. Proprietate, cu vederi excelente panoramice și implicate de caracter local.

Locație și acces


Punct de vedere geografic Quinta aparține Districtul Santarém în municipiul Torres Novas. Există o stație de tren la 2 km în Lamarosa. Quinta se află la 5 km de la sediul Conselho și este de 13 kilometri de la Torres Novas. Quinta este la 9 km de la A23 și A13 și la 22 km de A1. Accesul la proprietate se face prin 300 de metri de murdărie cale de condiții rezonabile.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB