DE VÂNZARE Garsonieră, Ferreira do Zêzere, Santarém, Portugalia, Aldeamento das Varandas do Lago Lago Azul - Castanheira 2240-322 Ferreira do Zêzere

DE VÂNZARE - Cod. 28226

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 5 floors

Apartamentele lacului sunt situate chiar în centrul geografic al Portugaliei, pe un lac frumos, înconjurat de munți uimitoare și cu vederi luând respira o oră de la Capital portughez, Lisabona, și 2 ore de la Porto, capitala vinului Portugaliei.

În inima Portugaliei, cu multe atracții turistice, pe o distanță scurtă, inclusiv orașul Tomar Cavalerilor templier, Fatima capitala religioasă, Coimbra orașul Cunoștințe, toate acestea la distanță mai mică de 45 de minute.

Există 2 spitale, școli de la primar la liceu si una dintre cele mai mari și cele mai vechi universități din Europa.

Apartamentele cu o dimensiune totala de aproximativ 150 mp. Metri, sunt complet echipate cu facilități la fața locului, inclusiv terenuri de tenis, Saună, Marina, Nautical Club, Restaurant și Bar, toate într-un set Nature Resort stil.

Noi vă dau un randament anual garantat de 5% a investiției pentru primii 5 ani + 15 zile de utilizare a inclus pentru 4 persoane, cu excepția lunii august.

Pornind de la prețurile de 200.000 €. Dacă v-ar dori, de asemenea, pentru a obține o viză de aur și cetățenie vi se cere să cumpere două apartamente, cu o valoare totală de 400.000 €.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB