DE VÂNZARE Casă, Sesimbra, Setúbal, Portugalia, Rua das Acácias, 12

DE VÂNZARE - Cod. 25174

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 2425 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Vila cuprinde 10 camere si 3 etaje. Subsol, parter și etaj 1.

La parter, 2 apartamente splendide unul cu dressing, un dormitor. Un loc de joacă. O sala mare de intrare în cazul în care vom găsi o scara la etaj. O cameră principală cu vedere la piscină și terenul de golf, 3 băi și o toaletă pentru oaspeți. O sala de mese și o sală de mic dejun, o sală de iarnă, o cameră de zi. O cameră cu un jacuzzi și saună. Bucătărie cu insulă și conectarea sala sala motoarelor și depozitare și atașat la masa.

La etajul 1 este o suită mare cu dressing cu acces la o terasa frumoasa cu vedere la terenul de golf.

Vila are, de asemenea, alarma, aer condiționat și încălzire prin încălzire prin pardoseală. Toate materialele sunt de cea mai buna calitate. Ușile sunt din lemn masiv, precum și alte detalii rafinate. Proprietatea are 456m2 + 141m2 (subsol) și se inserează într-un complot de 2425m2, cu o mulțime de copaci și gazon cu irigare automată, înconjurat de un teren de golf fabulos.

Vila are o cutie pentru 2 masini si o zona de depozitare, oferind, de asemenea, spațiu în aer liber pentru parcare.

La câțiva pași de la Lisabona, în apropiere de Parcul Natural Arrabida și Costa Azul, cu plaje cu apa cristalina, Quinta do Peru este una dintre comunitățile cele mai exclusiviste dependente și angajarea cu mai standard de ridicare de confidențialitate și securitate.

Situat în regiunea istorică a Azeitão, cu o climă blândă și în mijlocul unei păduri frumoase și bogate de pini și stejari, Quinta do Peru combină bogăția biodiversității incadrand luxul de un set de servicii și a infrastructurii pentru a asigura standarde ridicate de siguranța și calitatea vieții în fiecare zi a anului
Doar 30 de minute de Lisabona, unul din capitalul european cel mai primitoare și cosmopolit, Quinta do Peru se bucură de accesibilitate și rapid, excelent (poduri 25 aprilie și Vasco da Gama) și o locație excelentă în regiunea istorică a Azeitão, având ca scenarii in apropiere de Mănăstirea Capucinilor - renumite pentru peisajul bogat și frumusețea unică a mănăstire lor cu vedere la mare și Portinho - sau atrăgătoare plaje de nisip fin și Sesimbra Alfarim unde se poate pescui și se bucură de cel mai bun pește.
Cu o clima blanda si o locatie de invidiat, Quinta do Peru este încadrată de teren spectaculoasă de golf (par 72), semnat de arhitectul american Rocky Roquemore.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB