DE VÂNZARE Casă, alenquer, Lisboa, Portugalia, Alenquer-Carnota

DE VÂNZARE - Cod. 31364

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 4176 m²
  • Camere: +6
  • Podea: 2

vilă magnifică și fermecător în Alenquer, în apropiere de principalele autostrăzi ale țării (A8, A2, A15), 30 min. de la Lisabona. Această proprietate excelent are vederi fabuloase la munții din Montejunto și faimosul terenurile agricole de Vest. Vila este împărțit în două etaje, construcții și finisaje sunt de înaltă calitate, este foarte bine conservat si arhitectura sa este de tip clasic, tot spațiul interior este destul de mare. Zona în aer liber se potrivește perfect casei. Etajul inferior este ultimul etaj independent și ajutor la viața privată de familie, acesta este format din 1 apartament dormitor, 1 living cu bucatarie si semineu. La acest etaj avem încă un garaj pentru 4 masini si camera motoarelor.
Ultimul etaj este un parter în partea de nord și este format din 2 apartamente, 2 camere single, 1 baie, 1 birou, 1 sufragerie. 1 sufragerie, 1 bucatarie si 1 grup sanitar pentru oaspeți. Vila dispune de aer conditionat in fiecare camera, cazan, alimentarea cu apă caldă menajeră prin intermediul panourilor solare si sistem de alarma.
Proprietatea are, de asemenea, un spațiu în jurul luxuriantă, care este o piscină și o zonă pentru grătar. Acest lucru este, fără îndoială, o proprietate unică și specială de dimensiunile aveți (interior și exterior), iar pentru farmecul său este proprietatea ideal pentru cei care doresc să trăiască într-un loc în care frumusețea naturală a munților și câmpul domniei, și în cazul în care un pune apusuri de soare magnific oferă o lumină sui generis la acest spațiu, se poate spune că aici trăiește în mediul rural, dar foarte aproape de oraș.
O casa care ne ofera confortul reale, așa cum a declarat scriitorul britanic Jane Austen, „Nu este nimic ca să stea acasă pentru confort reale.“ Depinde de tine să-l viziteze și să-l ta.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB