DE VÂNZARE Casă rustică, Peniche, Peniche, Portugalia, 2525-348 Atouguia da Baleia

DE VÂNZARE - Cod. 30487

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 1200 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Proprietatea de vanzare este zona albastra. Zona din galben este de a tranzacționa proprietate împreună cu proprietatea de vânzare.
A face propunerea dumneavoastră (care indică prețul pe care îl propune să plătească) proprietarului.
Așa cum se vede pe hartă, este situat în zona rurală câțiva pași de Lacul São Domingos, incadrand de multe plaje cu calm și sunete de păsări. În apropiere de orașul Peniche și satul Obidos, la 95 km de aeroport.
Proprietatea are lumina electrică ușurința de acces la alimentarea cu apă, în special în zona indicată în galben, sau alte workaround.
clădire proprietate frumos din anii '60 ai secolului al XX-lea, lângă lac într-o locație care este insorita tot timpul anului (2 minute pe jos de citit pe malul lacului), unde puteți merge alte activități acvatice canotaj, pescuit, plimbare cu barca și.
Ea are o vedere panoramică a satelor din jur, care de peste deal nu poate fi blocat, iar pentru că zona sa înconjurătoare este cultivarea și, de asemenea, cultivarea biologică.
Casa dispune de un plan de etaj bun și solide, materiale de construcții uscate (pietre); așa cum a fost construit la sfârșitul anilor 1960, deja, cu baie, renovare ar fi înțelept. Casa are o cuptor cu lemne acasă, inclusiv bucătărie când a fost construit în anii '60. Ea are o pivniță de dimensiuni generoase, cu unele plăci de sticlă, care permit, în lumina soarelui în locații strategice selectate. Aceasta include, de asemenea, o zonă superioară Anex în pivniță de dimensiuni, care este constituită ca grajdurile și grânar. De asemenea, cu unele plăci de sticlă, care permit, în lumina soarelui în locații strategice selectate.
Tranzactia simultan cu zona la galben, cu aproximativ 1.000 m2, (același proprietar de a vinde), va fi ideal pentru afaceri pentru agroturism, complex pentru bunăstarea cetățenilor pentru persoanele în vârstă, furnizorii de seminar excelent. Desfășurarea și utilizarea Bungalows, poate fi o modalitate foarte bună de a obține re rapid orice investiție, chiar și suportul pentru activitățile de scăldat există plaje din apropiere, sau evenimente conexe.
Zona turistica minunata, locație liniștită și pașnică. Pot face ciclism, călărie. Ofertele culturale în satele din apropiere: muzică, Festivaluri de vară. surf campionat mondial, școli de surf. Accesibil în termen de 5 până la 7 minute cu mașina: plaja Baleal, plaja Lagido, Supertubos, și multe alte plaje. În termen de 10 minute de satul medieval Obidos.
Locația acestei proprietăți este una dintre cele mai frumoase din regiune, iar plaja Baleal este cea mai frumoasa plaja portugheza (de scriitorul Raul Brandão). Grație condițiilor sale climatice prime locație favorabilă și logistic, este mai des însorită și caldă, cu mai multe zile de soare pe an.
Pe scurt, Timp liber și activități pentru timpul liber:
Alunecare, zboară avioane model, navigatie, pescuit, practicarea de pescuit la mare adâncime, tenis, zborul cu parapanta, drumetii, melci cules, schi nautic, festivaluri de vară în aproape toate satele și plajele din apropiere, cu bicicleta în jurul lacului sau călătorii mai lungi, care merg la plaja cu bicicleta.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB