DE VÂNZARE +5 camere, Salvado do Monte, Amarante, Portugalia, Salvador do Monte

DE VÂNZARE - Cod. 28528

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 12000 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

Agricole Locaia, Salvador do Monte, Amarante
Agricole constând într-o casă cu 620m2 din suprafața brută și aproximativ 120.000m2 terenurilor agricole și forestiere (60/40).
Acesta este situat în municipiul Amarante, 70 km / 45min din centrul orașului Porto, care leagă A4 (Port-Vila Real) și câteva 30 de minute de centrul vintner al zonei Douro Accesul se face prin Amarante-Această ieșire, obtinerea a cincea la acest nod 3.5 km, drumul care face legătura între Centro Historico Amarante locul lui Salvador do Monte.
Vila a fost construita in 1998-1999 intr-un stil tradițional portughez, într-un mediu liniștit, cu grădină, piscină, 2 garaj auto, cu efect de seră și alte facilități. Acesta este situat în partea superioară a proprietății, care se dezvoltă într-o vale orientata spre sud / vest, peste râul Oi și o vedere fabuloasă a munților Aboboreira și Marao.
După ce a fost construit pentru o familie mare, poate fi transformată într-o singură unitate cu excelență scop turistic ca Amarante, încadrată în zona de Baixo Tâmega, este destinatia care face apel și șterge simțurile celor care vizitează, pentru a se poziționa ca un adevărat intersecție între istorie, cultură și natură.
Vila se dezvolta pe 2 etaje, ca plante descriptive și zonele atașate.
Construit în granit din regiune, cu toate rame din lemn vopsite la exterior afizélia, geamuri termopan, montat in sistemul traditional de tamplarie portughez. Tamplaria interioara este din lemn de stejar Minho, cerat. Dale folosite în băile sunt "Văduva Lamego" și vase și italiene robinete sanitare.
Etajul de intrare cu hol, living cu semineu, sala de mese, bibliotecă cu semineu, doua apartamente, iar pe scări la etajul inferior sunt vechi parchetului riga, in placi cu pentru productia despre 5mts lung, lustruit și plasat pe o izolare granule de plută.
bucătărie regională cu aragaz cuptor si lemn, un balcon / pridvor și scările de serviciu, au pardoseli cu gresie, coapte la soare, tipic de Marao.
Etajul inferior are camere cu podele din lemn de stejar liliac. Sala, cu soba pe lemne, fier turnat, iar camera de joc au podea cu gresie Marao, podeaua zonei de servicii și de depozitare este în covor sisal.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB